NPiL-LogoDone300x400

Bloggen

Tack Irene och Bernt för en underbar och lärorik dag Lilla Klockarbo :)

Idag har vi varit på en utställning om den stora branden som var i Västmanland och varit där det brann. 

Vi har en ny cyklist i stan.  Idag har vi hjälpt en tjej att lära sig cykla. ^^

Idag har vi varit på Vallby friluftsmuseum och sett slåttergille.

Vi har städat i vårt förråd och skänker nu lite saker till behövande! 

Jag har sett ljuset i tunneln! Har legat snart ett dygn och aldrig mått så dåligt! Känns emellanåt som om någon försöker rycka tarmarna ur kroppen på mig, utan bedövning! Var tvungen att sjukskriva mig då benen inte bar mig. Kollat med 1177 och de tror inte att smittorisken är speciellt stor om jag sköter handhygienen. Rickard är kvar på Strömsholm på grund av en ögoninfektion. 
Fortsatt trevlig midsommar till alla!

Jag har alltid ogillat bajjamajor. Tänk att sitta där och någon välter den! Med dörren nedåt naturligtvis! Det har ju hänt på många festivaler. Efter dagens traumatiska händelser så är jag inte rädd längre! Vad är en sketen bajjamaja mot en 2m djup brunn full med skit? Låg på kanten med skit upp till axlarna och höll upp Richards huvud. Malin påstod att jag hade skit på läpparna efteråt. Men, det var det värt! Richard mår bra och får komma hem i morgon! Siv, Eva-Lena och Andreas ni är Guld värda! Tillsammans jobbade vi ruggigt bra, mitt i kaoset då 112 inte svarade!? När de äntligen svarade, ville de ha fastighetsbeteckningen på huset för att hitta dit! Timo hade inte tid att gå och leta efter hyreskontraktet eller fastighetsägaren så han bad dem dra till de sälla jaktmarkerna och förvandlades till Hulken. Han var dock inte grön utan enbart brun och luktade skit. Tillsammans med Siv, Eva-Lena och en vattenslang fick de upp Rickard ca 70 kg + lika mycket skit, medans jag höll hans huvud. Bra jobbat är bara förnamnet på denna prestation! Jag duschade en timme efteråt men känner fortfarande lukten, fan etsar den sig fast i porerna? Jag har gett ordet skitkärring ett ansikte! Men som sagt, det var det värt och jag har botat bajjamaja fobin! Det kommer också att dröja innan jag biter på naglarna......

 Idag räddade vi livet på Richard!! Han hade ramlat ner i en bajsbrunn, Tillsammans fick vi upp honom i sista stund. Han är på Strömsholm med drop och vi luktar skit xD Glad midsommar till alla!!

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria Jansson » Frigörande dans:  ”Kan frigörande dans vara något för skultuna lagår. Är de många som håller på.”

Arkiv

Länkar

-

Etiketter